Imatec Digitaal Co., Ltd.

 

Uw Deskundige van Industrie van de Groot Formaatdruk

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Imatec Digital Co.,Ltd

Alles kwam veilig, in uitstekende voorwaarde aan - de Pigmentinkt kijkt zeer dicht aan onze oem inkt en het werkt ook boete voor me. Vele dank.

—— ED-Leurder - de V.S.

Wij ontvingen het document in goede voorwaarde wij van het Glansdocument houden, is de kwaliteit werkelijk als het oorspronkelijke Epson-document, zouden wij aan uw exclusiviteit houden van.

—— Spijker zonder kop - de V.S.

Wij doen zeer goed met uw inkt PFI-701 en 706 voor Canon-plotters. Gelieve te delen me andere compatibele inkt en media voor Canon, HP en Roland.

—— Nedal Odeh - de V.A.E

Wij ontvingen alle pakketten. Alles is zoals verwacht. 260gr het document van de premieglans de werken volkomen aangaande onze Epson 9900. Wij zullen een goede orde hebben. Dank

—— CharlesD van Canada

Van u bent het satijn/de glansdocumenten van RC & Synthetisch document getest. Het ging zeer goed globaal. Dank u!!

—— Hide.K - Japan

Wij hebben 410gsm-steen katoenen canvas en het polycanvas van 260gsm voor fotoreproductie op Canon iPF8300 gedrukt. Zeer ideale resultaten. Ik houd van het! Dank U.

—— Milaan Pol. - Italië

Ik ben online Chatten Nu

Imatec Digital Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd
Bedrijf opgebouwd Office weergave testend centrum productielijn Overzicht

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : RiteColor & Imatec
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1,500,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%

 

Is Imatec Digitaal Co., Ltd (plotseling van „Imatec“) een professionele Oplossingsleverancier gewijd aan de industrie van de Groot Formaatdruk voor weergavephotographics.

 

Imatec, sinds zijn onderneming in 2008, heeft zich in de oplossingen van de groot formaatdruk, die levering van Inkjet-media, Inktoplossing, Sublimatieoverdracht, Inkjet-film (met inbegrip van Medische film) behandelen, en technische ondersteuningen gespecialiseerd, die brede formaatprinters van Canon imagePROGRAF dienen, EPSON-Naald Pro & SureColor, HP Designjet & Scitex, Roland, Mimaki, en Mutoh. Met de ontwikkeling van jaren, heeft Imatec uitgebreid geavanceerde technologie en beheer aan de productie voor de superieure kwaliteit en de aangepaste diensten geïntroduceerd. Zoals altijd, dient Imatec de markten met high-end normenvereisten, met betrouwbare kwaliteit en concurrerende kosten.

 

Als professionele geïntegreerde Oplossingsleverancier, heeft de diensten van Imatec diverse gebieden, Digitale druk, Photographics-kunsten, Fotoreproductie, Reclamevertoning, CAD tekening, het Schermproductie, Textieldruk, Sublimatieoverdracht enz. behandeld. 

 

Nu is Imatec één van de invloedrijkste internationale spelers op dit gebied geworden. Wij zullen altijd aan uw kant door totale drukoplossingen als belangrijk bedrijf van wereldklasse in de brede industrie van de formaatdruk te verstrekken zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Imatec Digital Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. David Wang

Tel.: 86-25-69671093

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)