aboutus

Imatec Digital Co.,Ltd

Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: RiteColor & Imatec
Aantal werknemers: 100~200
Jaarlijkse omzet: 3500,000-5,000,000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

Is Imatec Digitaal Co., Ltd (plotseling van „Imatec“) een professionele Oplossingsleverancier gewijd aan de industrie van de Groot Formaatdruk voor weergavephotographics.

Imatec, sinds zijn onderneming in 2008, heeft zich in de oplossingen van de groot formaatdruk, die levering van Inkjet-media, Inktoplossing, Sublimatieoverdracht, Inkjet-film (met inbegrip van Medische film) behandelen, en technische ondersteuningen gespecialiseerd, die brede formaatprinters van Canon imagePROGRAF dienen, EPSON-Naald Pro & SureColor, HP Designjet & Scitex, Roland, Mimaki, en Mutoh. Met de ontwikkeling van jaren, heeft Imatec uitgebreid geavanceerde technologie en beheer aan de productie voor de superieure kwaliteit en de aangepaste diensten geïntroduceerd. Zoals altijd, dient Imatec de markten met high-end normenvereisten, met betrouwbare kwaliteit en concurrerende kosten.

Als professionele geïntegreerde Oplossingsleverancier, heeft de diensten van Imatec diverse gebieden, Digitale druk, Photographics-kunsten, Fotoreproductie, Reclamevertoning, CAD tekening, het Schermproductie, Textieldruk, Sublimatieoverdracht enz. behandeld. 

Nu is Imatec één van de invloedrijkste internationale spelers op dit gebied geworden. Wij zullen altijd aan uw kant door totale drukoplossingen als belangrijk bedrijf van wereldklasse in de brede industrie van de formaatdruk te verstrekken zijn.

-02-
Geschiedenis

Over snelle deveopment van de afgelopen jaren, Digitaal Co. van Imatec, heeft Ltd imporved van één enkele Inkjet-media fabrikant aan een professionele & rijpe brede de oplossingsleverancier van de formaatdruk, met bezet in het leveren van geïntegreerde Oplossingen in de industrie van de groot formaatdruk. 

“ In 2008, Digitaal Co. van Imatec, Ltd gevestigd, en geïnvesteerd het eerste Inkjet-document die lijn veroorzaken, die één van de meest geavanceerde lijnen in China was. 

“ In 2009, verhoogde Imatec onlangs 3 meer productielijnen. 

“ In 2010, begon Imatec op de levering van de groot formaatdruk, en bracht brede formaatinkt/Patronen in onze portefeuille. 

“ In 2011, vormde Imatec „formeel de oplossings“ post van de groot formaatdruk, die zich op het concept „Geïntegreerde Oplossingen“ beginnen te concentreren met onze partners te delen. 

“ In 2012, sloot zich aan bij Drupa 2012, werden onze producten en drukoplossingen wijd goedgekeurd door cliënten van globaal. 

“ In 2013, investeerde Imatec en nam de inktfabriek met formele overeenkomst deel. 

“ In 2014, in het begin van dit jaar, worden wij de hogere ondertekende handelaar van Canon/Hp in China. 

“ In 2015, introduceerde Imatec geavanceerd materiaal voor productierendementseis. 

Nu, heeft Digitaal Co. van Imatec, Ltd veel de leveringscapaciteit en de de dienstkwaliteit versterkt. Wij zijn een belangrijke speler in ingediend van de Oplossingen van de groot formaatdruk geworden. Ondertussen, zijn wij levensonderhoud die verbeteren om tempo met de recentste druktechnologie te houden. 

-03-
Dienst

Is Imatec Digitaal (Nanjing) Co., Ltd één van de professionele leveranciers die zich in de Industrie van de Groot Formaatdruk, met de Fotodocumenten van leveringsinkjet, Inkjet-Canvas, Inkt, Inktpatronen, LFP-Vervangstukken en het technische steunen, etc… specialiseerde.

Fabriek voor Inkjet-Canvas voor Pigmentinkt, de Oplosbare Inkt van Eco, en Latexinkt (Polyestercanvas, PolyCotton-Canvas, Katoenen Canvas)

Het Glanzende Document van de premierc Foto (, Glans, Zijdeachtig Satijn,)

Inkjet-Film voor het Schermdruk (Duidelijke Transparecy, Melkachtige Zandige Transparantie,)

Onze Voordeeldienst:

1, zijn wij een geïntegreerde oplossingsleverancier, wat alle cliëntenoem eisen kan ontmoeten, en ook de kosten kan besparen van de cliëntenaankoop voor massa het produceren.

2, zijn wij bezig geweest met de brede industrie van de formaatdruk sinds 2008 met overvloedige ervaring met u te delen.  

3, het grootste deel worden van onze grondstoffen ingevoerd uit de V.S., Duitsland, Japan om kwaliteit fundamenteel te waarborgen. Wij kunnen onze kwaliteit beloven aangezien wij „hoogste beste“ zeiden

4, hebben wij volledig systeem voor kwaliteitscontrole, van de grondstoffen, produceren, die testen en inpakkend, zorg alle producten in cliëntenhanden met ervoor nul tekort. 

De technische Dienst:

Onze Technische ingenieurs zijn volledig van ervaring en allemaal nemen in druk industy meer dan 8 jaar in dienst. Bovendien, zij houden op innovaties voor de nieuwe producten om de eisen van de marktupdate te ontmoeten.

De naverkoopdienst:

Ons het werken en verkoopteam kunnen snel en een efficiency na de verkoopdienst voor om het even welke vragen waarborgen u onze producten ontmoet.

Wij houden elke orde van cliënten met behouden steekproeven 6-8 maanden, die kunnen waarborgen alle vermelde kwestiescliënten kunnen worden opgelost.

De leveringsdienst:

Volgens Cliënteneisen, verdelen wij het verschepen met het Overzeese verschepen en drukken Levering uit

Het overzees die, allen pakte in verzegeld karton, palletlading en Containerlevering verschepen in

Druk Levering uit, zijn wij ondertekende partners met DHL, FEDEX, TNT, die uitdrukkelijke kosten en Korte het verschepen tijd kan meestal besparen.

Klantenterugkoppeling: 

Dank aan de premiekwaliteit en dienst, is onze producten wijd applaused door partners geweest.

Welkom om het Digitale bedrijf van Imatec als uw relaible vennootschap te kiezen! 

-04-
Ons Team

Imatec Digital Company is een Chinese demostic fabriek en een leverancier voor soorten Inkjet-media en Inkjet-inkt, en wij zijn ook een klantgericht bedrijf. Al ons team is de eisen van de nadrukklant en hun tevredenheid, dus verbeteren wij onophoudelijk onze zelfcapaciteit van „Technisch“ en de „Dienst“.

Wij zijn nu in team het traing, streeft het naar de teamwerken en verbetert de sterkte van de teamunie.

Wij zijn nu in het teamonderwijs, is het hoofdzakelijk voor verbetert onze team uitvoerige kwaliteit.

Het is ons team, met verantwoordelijk, actief en volledig van energie

Contactgegevens