aboutus
lopende band

Plaatsend op high-end stardardsniveau, heeft Imatec zich altijd met de meeste geavanceerde automatische productielijnen uitgerust om tot betrouwbare producten uit te leiden. De rijpe productielijnen is onze duidelijke voordelen tegen anderen. Het helpt werkelijk om Imatec concurrerender te maken. 
Imatec Digital Co.,Ltd

Deklaaglijn:

De deklaagtechnologie is belangrijkst tijdens gehele productieprocedures. De deklaagkwaliteit bepaalt afdrukkwaliteit, en kleurenprestaties. Imatec doet dit goed op zijn ervaren technisch team en belangrijke deklaaglijnen (materiaal). 

Imatec Digital Co.,Ltd

Het snijden & Verpakkingslijn:

De volledig automatische Knipsel & het Rekken machines maken broodjes snijdend en inpakkend efficiënter, die helpt om de loonkosten en dienovereenkomstig de productenprijzen te drukken. Dank aan dit efficiënte werk, Imatec doet flexibeler op samenwerkingen tussen bedrijven. 

Imatec Digital Co.,Ltd

Testend Centrum: 

Imatec voert strikt testend proces voor elke partij producten uit alvorens fabriek in het Testende Centrum op printers van Epson, Canon, Roland, HP enz. te verlaten Op Standaard de Verrichtingsprocedure (SOP) van Imatec bij kwaliteitscontrole & het beheer, zijn de producten wijd globaal applaused door cliënten en partners geweest. 

Imatec Digital Co.,Ltd

Pakhuis: 

Het ruime op te slaan pakhuis eindigde - producten. 

Imatec Digital Co.,Ltd

OEM / ODM

Wij zijn in beroeps voorzien cliënten van onze merkverpakking „Imatec“, „RiteColor“ en ook van Cliëntenoem Verpakking. Al OEM verpakking is strikt volgens het ontwerp en de eisen van cliënten. Ons ontwerpteam zal aan het gehele proces van OEM ontwerp deelnemen. Hieronder is eigen desgin van „Imatec“.

Imatec Digital Co.,Ltd

Alle materialen worden ingepakt in karton, toen de pallet. Met Cliëntenoem kartondoos, Etiketteken beschikbaar in het karton en de pallet

Imatec Digital Co.,Ltd

 

R & D

Imatec Digital Co.,Ltd

Is Imatec Digitaal Co., Ltd een uitvoerige onderneming bij de groot formaatdruk (plotseling van „LFP“) die onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en de dienst alle-in-Één bedrijfsmodel combineert. Wij hebben een ervarenst en sterk R&D-team voor de innovatie van de media en de Inkt van Inkjet. Elk jaar, Imatec investeert meer dan 3% van onze verkoopopbrengst als R&D-uitgave om tempo met de recentste druktechnologie van die belangrijke namen in de wereld te houden. 

Imatec is het typische technologiebedrijf op gebieden de Oost- van China op LFP-de industriegebied. Wij keuren de nieuwste machines goed om elk experiment en het testen onder ISO9001, SGS, RoHS-normen uit te voeren. 

Imatec Digital Co.,Ltd

Onze het respecteren aan het strikte proces:

R&D ⇒ die ⇒ de Verpakkings⇒ Levering testen van de Productie⇒ Kwaliteitscontrole ⇒.

Onze Normen: 

Internationale Normen: ISO9001, SGS, RoHS, FSC

Onze het Plaatsen bij Markten:

Sinds het begin, heeft Imatec zich bij high-end normenmarkten, bijvoorbeeld, Noord-Amerika, Europa, Oceanië, etc. geplaatst, die high-end de media & de inkt van premieinkjet voor hun drukvereisten vereisen. 

Contactgegevens