Thuis

Imatec Digital Co.,Ltd Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Alles kwam veilig, in uitstekende voorwaarde aan - de Pigmentinkt kijkt zeer dicht aan onze oem inkt en het werkt ook boete voor me. Vele dank.

—— ED-Leurder - de V.S.

Wij ontvingen het document in goede voorwaarde wij van het Glansdocument houden, is de kwaliteit werkelijk als het oorspronkelijke Epson-document, zouden wij aan uw exclusiviteit houden van.

—— Spijker zonder kop - de V.S.

Wij doen zeer goed met uw inkt PFI-701 en 706 voor Canon-plotters. Gelieve te delen me andere compatibele inkt en media voor Canon, HP en Roland.

—— Nedal Odeh - de V.A.E

Wij ontvingen alle pakketten. Alles is zoals verwacht. 260gr het document van de premieglans de werken volkomen aangaande onze Epson 9900. Wij zullen een goede orde hebben. Dank

—— CharlesD van Canada

Van u bent het satijn/de glansdocumenten van RC & Synthetisch document getest. Het ging zeer goed globaal. Dank u!!

—— Hide.K - Japan

Wij hebben 410gsm-steen katoenen canvas en het polycanvas van 260gsm voor fotoreproductie op Canon iPF8300 gedrukt. Zeer ideale resultaten. Ik houd van het! Dank U.

—— Milaan Pol. - Italië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Plaatsend op high-end stardardsniveau, heeft Imatec zich altijd met de meeste geavanceerde automatische productielijnen uitgerust om tot betrouwbare producten uit te leiden. De rijpe productielijnen is onze duidelijke voordelen tegen anderen. Het helpt werkelijk om Imatec concurrerender te maken. 
  Imatec Digital Co.,Ltd

  Deklaaglijn:

  De deklaagtechnologie is belangrijkst tijdens gehele productieprocedures. De deklaagkwaliteit bepaalt afdrukkwaliteit, en kleurenprestaties. Imatec doet dit goed op zijn ervaren technisch team en belangrijke deklaaglijnen (materiaal). 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Het snijden & Verpakkingslijn:

  De volledig automatische Knipsel & het Rekken machines maken broodjes snijdend en inpakkend efficiënter, die helpt om de loonkosten en dienovereenkomstig de productenprijzen te drukken. Dank aan dit efficiënte werk, Imatec doet flexibeler op samenwerkingen tussen bedrijven. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Testend Centrum: 

  Imatec voert strikt testend proces voor elke partij producten uit alvorens fabriek in het Testende Centrum op printers van Epson, Canon, Roland, HP enz. te verlaten Op Standaard de Verrichtingsprocedure (SOP) van Imatec bij kwaliteitscontrole & het beheer, zijn de producten wijd globaal applaused door cliënten en partners geweest. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Pakhuis: 

  Het ruime op te slaan pakhuis eindigde - producten. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Wij zijn in beroeps voorzien cliënten van onze merkverpakking „Imatec“, „RiteColor“ en ook van Cliëntenoem Verpakking. Al OEM verpakking is strikt volgens het ontwerp en de eisen van cliënten. Ons ontwerpteam zal aan het gehele proces van OEM ontwerp deelnemen. Hieronder is eigen desgin van „Imatec“.

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Alle materialen worden ingepakt in karton, toen de pallet. Met Cliëntenoem kartondoos, Etiketteken beschikbaar in het karton en de pallet

  Imatec Digital Co.,Ltd

   

 • R & D

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Is Imatec Digitaal Co., Ltd een uitvoerige onderneming bij de groot formaatdruk (plotseling van „LFP“) die onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en de dienst alle-in-Één bedrijfsmodel combineert. Wij hebben een ervarenst en sterk R&D-team voor de innovatie van de media en de Inkt van Inkjet. Elk jaar, Imatec investeert meer dan 3% van onze verkoopopbrengst als R&D-uitgave om tempo met de recentste druktechnologie van die belangrijke namen in de wereld te houden. 

  Imatec is het typische technologiebedrijf op gebieden de Oost- van China op LFP-de industriegebied. Wij keuren de nieuwste machines goed om elk experiment en het testen onder ISO9001, SGS, RoHS-normen uit te voeren. 

  Imatec Digital Co.,Ltd

  Onze het respecteren aan het strikte proces:

  R&D ⇒ die ⇒ de Verpakkings⇒ Levering testen van de Productie⇒ Kwaliteitscontrole ⇒.

  Onze Normen: 

  Internationale Normen: ISO9001, SGS, RoHS, FSC

  Onze het Plaatsen bij Markten:

  Sinds het begin, heeft Imatec zich bij high-end normenmarkten, bijvoorbeeld, Noord-Amerika, Europa, Oceanië, etc. geplaatst, die high-end de media & de inkt van premieinkjet voor hun drukvereisten vereisen. 

Contactgegevens
Imatec Digital Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. David Wang

Tel.: 86-25-69671093

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)