Imatec Digitaal Co, Ltd.

 

Brede Industrie van de Formaatdruk sinds 2008

Thuis

Imatec Digital Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Alles kwam veilig, in uitstekende voorwaarde aan - de Pigmentinkt kijkt zeer dicht aan onze oem inkt en het werkt ook boete voor me. Vele dank.

—— ED-Leurder - de V.S.

Wij ontvingen het document in goede voorwaarde wij van het Glansdocument houden, is de kwaliteit werkelijk als het oorspronkelijke Epson-document, zouden wij aan uw exclusiviteit houden van.

—— Spijker zonder kop - de V.S.

Wij doen zeer goed met uw inkt PFI-701 en 706 voor Canon-plotters. Gelieve te delen me andere compatibele inkt en media voor Canon, HP en Roland.

—— Nedal Odeh - de V.A.E

Wij ontvingen alle pakketten. Alles is zoals verwacht. 260gr het document van de premieglans de werken volkomen aangaande onze Epson 9900. Wij zullen een goede orde hebben. Dank

—— CharlesD van Canada

Van u bent het satijn/de glansdocumenten van RC & Synthetisch document getest. Het ging zeer goed globaal. Dank u!!

—— Hide.K - Japan

Wij hebben 410gsm-steen katoenen canvas en het polycanvas van 260gsm voor fotoreproductie op Canon iPF8300 gedrukt. Zeer ideale resultaten. Ik houd van het! Dank U.

—— Milaan Pol. - Italië

Profiel QC

Kwaliteitscontroleprofiel:

 

De kwaliteitscontrole is de belangrijkste procedure tijdens onze gehele productie. Om kwaliteit voor de concurrerende macht van cliënten te verzekeren de tevredenheid en, keuren wij slechts beste beschikbare grondstoffen goed. Dit bevordert aan outstand fundamenteel onze producten presteren briljanter op kleurengamma, kleurenuitdrukking, duurzaamheid, en stabiliteit. Van R&D aan het testen van centrum, wij uitgerust met meeste gevorderde apparaten en deskundigen zijn met de recentste druktechnologische ontwikkeling omhoog de te houden. Elke procedure tijdens de productie wordt strikt gecontroleerd bij verschillende niveaus en normen. Wij bieden stabiel de goede diensten met eerlijkheid aan en ethusiasm. Wij koesteren u als partner op de premiekwaliteit die wordt gebaseerd. 

 

Imatec Digital Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0 Testende Druk
Wij introduceren originele OEM printers, zoals Epson, Canon, HP, Roland, om de druktest voor onze media en inkt van Inkjet te verwerken. Wij drukken gewoonlijk met originele inkt en Imatec-de inkt om de kleurenuitdrukking, kleurengamma, duurzaamheid, stabiliteit te zien, krast bestand enz. Door de druktest, zijn de printout met originele inkt en de printout met Imatec-inkt gelijkaardig. 

 

 

Imatec Digital Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1 ICC Profiel het Identificeren zich
ICC het profiel is een goede manier om de kleurennauwkeurigheid van de printout te evalueren. Wij keuren de Xrite-raad goed om het ICC profiel voor onze document en inkt van Inkjet tot stand te brengen en te identificeren. ICC van ons is zeer dicht aan die originelen van Canon Epson, zo mensen die ons Inkjet-document gebruiken en de inkt gewoonlijk geen behoefte heeft om nieuw profiel tot stand te brengen wanneer vlug van OEM aan van ons. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatec Digital Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2 Kwaliteitsborging
„Kwaliteitsborging“ het belangrijkste concurrentievermogen van ons bedrijf is. Wij concentreren veel meer enegy bij de kwaliteitsbewaking. Het bedrijf is de plaats in verwezenlijking van producten, ook is het een plaats om eerlijkheid tot stand te brengen. Wij respecteren elke cliënt om u te leveren elke verzekering hier, en bouwen win-win vennootschap op. 

 

 

 

 

 

 

Certificaten
 • China Imatec Digital Co.,Ltd certificaten

  Standaard:SGS

  Aantal:QIP-ASI194773

  Uitgiftedatum:2019-08-20

  Scope / Range:All products of Imatec

  Uitgegeven door:SGS

 • China Imatec Digital Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CE

  Aantal:HW20201021013S

  Uitgiftedatum:2020-10-21

  Scope / Range:Medical Film

  Uitgegeven door:Huawin Testing Certification

 • China Imatec Digital Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Certified Brand

  Aantal:20506997

  Uitgiftedatum:2017-08-21

  Vervaldatum:2027-08-20

  Scope / Range:Suit for all products of Imatec

  Uitgegeven door:Trademark Office of the State Administration of the People's Republic of China

Contactgegevens
Imatec Digital Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. David Wang

Tel.: 86-151 0517 5660

Direct Stuur uw aanvraag naar ons