aboutus
Profiel QC

Kwaliteitscontroleprofiel:

 

De kwaliteitscontrole is de belangrijkste procedure tijdens onze gehele productie. Om kwaliteit voor de concurrerende macht van cliënten te verzekeren de tevredenheid en, keuren wij slechts beste beschikbare grondstoffen goed. Dit bevordert aan outstand fundamenteel onze producten presteren briljanter op kleurengamma, kleurenuitdrukking, duurzaamheid, en stabiliteit. Van R&D aan het testen van centrum, wij uitgerust met meeste gevorderde apparaten en deskundigen zijn met de recentste druktechnologische ontwikkeling omhoog de te houden. Elke procedure tijdens de productie wordt strikt gecontroleerd bij verschillende niveaus en normen. Wij bieden stabiel de goede diensten met eerlijkheid aan en ethusiasm. Wij koesteren u als partner op de premiekwaliteit die wordt gebaseerd. 

 

Testende Druk
Wij introduceren originele OEM printers, zoals Epson, Canon, HP, Roland, om de druktest voor onze media en inkt van Inkjet te verwerken. Wij drukken gewoonlijk met originele inkt en Imatec-de inkt om de kleurenuitdrukking, kleurengamma, duurzaamheid, stabiliteit te zien, krast bestand enz. Door de druktest, zijn de printout met originele inkt en de printout met Imatec-inkt gelijkaardig. 

 

 

ICC Profiel het Identificeren zich
ICC het profiel is een goede manier om de kleurennauwkeurigheid van de printout te evalueren. Wij keuren de Xrite-raad goed om het ICC profiel voor onze document en inkt van Inkjet tot stand te brengen en te identificeren. ICC van ons is zeer dicht aan die originelen van Canon Epson, zo mensen die ons Inkjet-document gebruiken en de inkt gewoonlijk geen behoefte heeft om nieuw profiel tot stand te brengen wanneer vlug van OEM aan van ons. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteitsborging
„Kwaliteitsborging“ het belangrijkste concurrentievermogen van ons bedrijf is. Wij concentreren veel meer enegy bij de kwaliteitsbewaking. Het bedrijf is de plaats in verwezenlijking van producten, ook is het een plaats om eerlijkheid tot stand te brengen. Wij respecteren elke cliënt om u te leveren elke verzekering hier, en bouwen win-win vennootschap op. 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens