Bedrijfprofiel

Is Imatec Digitaal Co., Ltd (plotseling van „Imatec“) een professionele Oplossingsleverancier gewijd aan de industrie van de Groot Formaatdruk voor weergavephotographics.

Imatec, sinds zijn onderneming in 2008, heeft zich in de oplossingen van de groot formaatdruk, die levering van Inkjet-media, Inktoplossing, Sublimatieoverdracht, Inkjet-film (met inbegrip van Medische film) behandelen, en technische ondersteuningen gespecialiseerd, die brede formaatprinters van Canon imagePROGRAF dienen, EPSON-Naald Pro & SureColor, HP Designjet & Scitex, Roland, Mimaki, en Mutoh. Met de ontwikkeling van jaren, heeft Imatec uitgebreid geavanceerde technologie en beheer aan de productie voor de superieure kwaliteit en de aangepaste diensten geïntroduceerd. Zoals altijd, dient Imatec de markten met high-end normenvereisten, met betrouwbare kwaliteit en concurrerende kosten.

Als professionele geïntegreerde Oplossingsleverancier, heeft de diensten van Imatec diverse gebieden, Digitale druk, Photographics-kunsten, Fotoreproductie, Reclamevertoning, CAD tekening, het Schermproductie, Textieldruk, Sublimatieoverdracht enz. behandeld. 

Nu is Imatec één van de invloedrijkste internationale spelers op dit gebied geworden. Wij zullen altijd aan uw kant door totale drukoplossingen als belangrijk bedrijf van wereldklasse in de brede industrie van de formaatdruk te verstrekken zijn.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Over snelle deveopment van de afgelopen jaren, Digitaal Co. van Imatec, heeft Ltd imporved van één enkele Inkjet-media fabrikant aan een professionele & rijpe brede de oplossingsleverancier van de formaatdruk, met bezet in het leveren van geïntegreerde Oplossingen in de industrie van de groot formaatdruk. 

“ In 2008, Digitaal Co. van Imatec, Ltd gevestigd, en geïnvesteerd het eerste Inkjet-document die lijn veroorzaken, die één van de meest geavanceerde lijnen in China was. 

“ In 2009, verhoogde Imatec onlangs 3 meer productielijnen. 

“ In 2010, begon Imatec op de levering van de groot formaatdruk, en bracht brede formaatinkt/Patronen in onze portefeuille. 

“ In 2011, vormde Imatec „formeel de oplossings“ post van de groot formaatdruk, die zich op het concept „Geïntegreerde Oplossingen“ beginnen te concentreren met onze partners te delen. 

“ In 2012, sloot zich aan bij Drupa 2012, werden onze producten en drukoplossingen wijd goedgekeurd door cliënten van globaal. 

“ In 2013, investeerde Imatec en nam de inktfabriek met formele overeenkomst deel. 

“ In 2014, in het begin van dit jaar, worden wij de hogere ondertekende handelaar van Canon/Hp in China. 

“ In 2015, introduceerde Imatec geavanceerd materiaal voor productierendementseis. 

Nu, heeft Digitaal Co. van Imatec, Ltd veel de leveringscapaciteit en de de dienstkwaliteit versterkt. Wij zijn een belangrijke speler in ingediend van de Oplossingen van de groot formaatdruk geworden. Ondertussen, zijn wij levensonderhoud die verbeteren om tempo met de recentste druktechnologie te houden. 

Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd Imatec Digital Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : RiteColor & Imatec

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 3500,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%